Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

UG NX ,Microsoft Vista 'da çalışır mı
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: UG NX ,Microsoft Vista 'da çalışır mı

UG NX ,Microsoft Vista 'da çalışır mı 4 yıl önce #469

• gokhantr
  • Yönetici
  • UG NX
  • Gönderiler: 109
UGS,Unigraphics NX5.0.1 versiyonundan itibaren Microsoft VISTA Enterprise ve VISTA Business versiyonları için destek vermektedir.
UG NX5.0.0 versiyonu Microsoft Vista'ya kurulabiliyor,fakat bazı problemler çıkarabiliyor.
UG NX4'in lisans sunucusu Vista'da çalışmıyor.
"Düşünün...Hayal edin,hayal etmek yaratıcılığı geliştirir. Hayal etmek, düşünmek en kolay şeydir. Çünkü bir bedel ödenmez. Ama bir bedel ödeyecekseniz de iki kere düşünün." Ekrem Elginkan

Cvp:UG NX ,Microsoft Vista 'da çalışır mı 3 yıl, 10 ay önce #539

• mirage
  • Yeni Geldim
  • Gönderiler: 4
Nx4 lisans sunucusu, vistada su konuda http://www.unigraphics.gen.tr/forum/29-unigraphics-nx-cad/409-nx4-vista-lisans-hatas-yardm.html?limit=6&start=6 degindigim sekilde calistirilabiliyor.
Kıvanç SAMRA
Makina Müh.
Son Düzenleme: 2 yıl, 2 ay önce Düzenleyen mirage.

Cvp:UG NX ,Microsoft Vista 'da çalışır mı 3 yıl, 9 ay önce #540

• gokhantr
  • Yönetici
  • UG NX
  • Gönderiler: 109
NX4 vistada bu yöntemle çalışır mı bilmiyorum,ama Siemens tarafından açıklandığı gibi NX4'ün grafik sürücüleri vista ile uyumsuzdur ve problem çıkarabilir.
"Düşünün...Hayal edin,hayal etmek yaratıcılığı geliştirir. Hayal etmek, düşünmek en kolay şeydir. Çünkü bir bedel ödenmez. Ama bir bedel ödeyecekseniz de iki kere düşünün." Ekrem Elginkan

Cvp:UG NX ,Microsoft Vista 'da çalışır mı 3 yıl, 7 ay önce #562

• kahraman
  • Yeni Geldim
  • null
  • Gönderiler: 1

merhaba,
vistaya nx4 kurmaya çalışan bir kullanıcıyım. sorum şu: acaba xp kursam ve açılışta nx 4 kullanacaksam xp ile açsam verimli çalışabilir miyim? sanırım nx4 ü vista kurulu bilgisayarda çalıştırmanın tek yöntemi bu ama ne kadar verim alırım bilmiyorum. bilginiz var mıdır? ya da nx 5 kurmamı mı önerirsiniz?o zaman iş yerinde 5 kullanmam gerekecek ve nx5 lisansımız henüz yok :S
null
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.39 saniye
Copyright ©2008 ArGe Portal Siemens NX Destek Portalı . Portalımızın Siemens PLM ve Boğaziçi Yazılımla bir ilişkisi yoktur.