Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

nx nastran
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: nx nastran

nx nastran 5 yıl önce #133

• yilmaz777
  • Yeni Geldim
  • null
  • Gönderiler: 4
nx4 sürümündeki strength wizard modulünün çalışması için ayrıca nx nastran cd si kurulmalıymış. peki ama buna nasıl ulaşırız. bilen varsa gerçekten çok ihtiyacım var.
null

Cevapla:nx nastran 5 yıl önce #136

NX3'de Strength Wizard olarak gecen modul NX4 altında Design Sımulatıon daha ileri analizler içinde Advanced Sımulatıon modulu haline donustu. Bu moduller altında yapılacak yapı analizleri için NX Nastran, Ansys veya Abaqus solverının ayrı olarak yüklenmiş olması gerekmektedir. Thermal ve Flow analizleri içinse ayrı bir program solver olarak gerekmemektedir. Nerden bulabilceğine gelince BOGAZİÇİ YAZILIM veya emule diyorum...
null

Cvp: Cevapla:nx nastran 2 ay, 3 hafta önce #754

• ouzzz90
  • Yeni Geldim
  • Gönderiler: 1
merhabalar.. ben nx i ve nx nastran ı yeni kullanmaya başladım. nx de modellemesini yaptığım herhangi bir katı modeli design simulation ile structure analiz yapmaya çalışıyorum. herşey tamam ama result dosyası bulunamıyor diyo. bu konuda acil yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkrürler
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.15 saniye
Copyright ©2008 ArGe Portal Siemens NX Destek Portalı . Portalımızın Siemens PLM ve Boğaziçi Yazılımla bir ilişkisi yoktur.