Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

ACİLL YARDIM TAKIM YOLU ÇIKARMA
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1
  • 2

BAŞLIK: ACİLL YARDIM TAKIM YOLU ÇIKARMA

ACİLL YARDIM TAKIM YOLU ÇIKARMA 4 yıl, 6 ay önce #239

• silent.cry
  • Yeni Geldim
  • null
  • Gönderiler: 1
merhaba arkadaşlar benim sorunum nx4 de cavity mill ile takım yolu çıkarırken çok yavaş çıkarması takım yolunu makinede işler gibi yavaş bi şekilde çıkarıyor. ben hızlı şekilde çıkarmasını istiyorum ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.....
null

Cvp:ACİLL YARDIM TAKIM YOLU ÇIKARMA 4 yıl, 6 ay önce #241

• king_ghost
  • Yeni Geldim
  • null
  • Gönderiler: 1
slm arkadaşım takım yolunun yavaş üretilmesi bir kaç sorundan dolayı oluşur
öncelikli olarak senin pc'nin işlemcisi en az p4 2.800 ve üstü bir işlemciye sahip olman gerekir tabi buna baglı olarak anakartın cipseti intel -- nvidia olmalı via-sis cipsetler iyi performans vermiyor.bunları bir kenara bırakacack olursak cutting menusunde stock bolmunde tolerans bolumu var ıntol ve outtol diye buradaki deger otomatik 0.03tur sen bu degeri eger 0.05-0.06-0.09 falan yaparsan farkı gorursun ama bu degerler oynarken aldıgın postu tezgaha gondermen saglıklı degil çünkü iş parçasını bozabilirsin tabii stogunu fazla bırakırsan sorun olmaz bildiklerim bunlar yardımcı olabildiysem ne mutlu iyi gunler
null

Cvp:ACİLL YARDIM TAKIM YOLU ÇIKARMA 3 yıl, 10 ay önce #524

• SEVİNÇ
  • Yeni Geldim
  • Gönderiler: 2
Merhaba

Kaba işlemede takım çapını, paso miktarını ve stock kısmını arttırabilirsin.Kalan stoğu finish operasyonuyla daha ince takımla stok bırakmadan işlersen zaman tasarrufu sağlarsınız.

Saygılarımla

Cvp:ACİLL YARDIM TAKIM YOLU ÇIKARMA 3 yıl, 10 ay önce #525

• slcad
  • Senior Boarder
  • Gönderiler: 51
operasyon penceresinde generate,verify iconlarının hemen üzerindeki tool path kısmında bulunan edit display iconuna girin.karşınıza gelen display options penceresinde altta bulunan "suppress tool path display" icunun aktif edip diğer üçünü kapatın ve onaylayıp çıkın.takım yolu hesaplarken görselliği iptal etmiş olduk.böylece büyük zaman kazanırsınız.ayrıca intol outtol değerlerini çok düşük tutmakta hesaplama süresini uzatır.ama kaba operasyonlar için bu değeri düşürmenizin falzla bir anlamı yok.hassas finish işlemlerinde bu değeri düşük tutarak kaliteli yüzey elde edebilirsiniz.bu değerleri çok küçük tutarsanız sadece post uzar.işleme süresine etki etmez.örneğin tezgah bir hareketi 0.01 hassaiyet yerine aynı hareketi 0.001 hassayitle yapar.

Cvp:ACİLL YARDIM TAKIM YOLU ÇIKARMA 3 yıl, 10 ay önce #526

• maketm
  • Yeni Geldim
  • null
  • Gönderiler: 3
slcad yazan:
operasyon penceresinde generate,verify iconlarının hemen üzerindeki tool path kısmında bulunan edit display iconuna girin.karşınıza gelen display options penceresinde altta bulunan "suppress tool path display" icunun aktif edip diğer üçünü kapatın ve onaylayıp çıkın.takım yolu hesaplarken görselliği iptal etmiş olduk.böylece büyük zaman kazanırsınız.ayrıca intol outtol değerlerini çok düşük tutmakta hesaplama süresini uzatır.ama kaba operasyonlar için bu değeri düşürmenizin falzla bir anlamı yok.hassas finish işlemlerinde bu değeri düşük tutarak kaliteli yüzey elde edebilirsiniz.bu değerleri çok küçük tutarsanız sadece post uzar.işleme süresine etki etmez.örneğin tezgah bir hareketi 0.01 hassaiyet yerine aynı hareketi 0.001 hassayitle yapar.

salih bey
fnsh işlemlerinde intol outtol değerlerini küçük tutup
linear veya dairesel post aldığımızda işleme zamanlarındaki işleme süreleri fazla artması mümkünmüdür.
null

Cvp:ACİLL YARDIM TAKIM YOLU ÇIKARMA 3 yıl, 10 ay önce #527

• slcad
  • Senior Boarder
  • Gönderiler: 51
intol outtuol değerlerini düşürmek zamana etki etmez.fakat nc dosyası oldukça uzar.
  • Sayfa:
  • 1
  • 2
Sayfa oluşturulma süresi: 1.18 saniye
Copyright ©2008 ArGe Portal Siemens NX Destek Portalı . Portalımızın Siemens PLM ve Boğaziçi Yazılımla bir ilişkisi yoktur.