Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

UG NX3 ile delik koordinati cikarma?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: UG NX3 ile delik koordinati cikarma?

UG NX3 ile delik koordinati cikarma? 5 yıl, 8 ay önce #82

• yonetici
  • Moderator
  • null
  • Gönderiler: 87
DEGERLI UYELER,

UG DRAFTING'DE SAGLIKLI OLARAK DELIK KOORDINATI CIKARMAK ICIN MODELING'E GIRIP TEK TEK DELIK MERKEZLERININ KOORDINATLARINI BULUP DRAFTING'DE TABLO OLUSTURUYORUZ.

BENIM SORUM SU;

CATIA'DAKI GIBI DRAFTING'DE DELIK MERKEZLERINI SECIP OTOMATIK KOORDINAT CIKARTAN VE TABLO HALINE GETIREN BIR EKLENTI, YAMA VB. VAR MI?..

SIMDIDEN SORUMA YANIT VERDIGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIM.

SAYGILARIMLA

FATIH DINCER
CAD/CAM TASARIM
Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir

MOBMETAL
ERMETAL SIRKETLER GRUBU
BURSA

Kaynak: groups.yahoo.com/group/TurkCADCAM/
İletiyi düzenleyen: adminadmin, de: 13/06/2006 12:35<br><br>İletiyi düzenleyen: adminadmin, de: 13/06/2006 12:38
null

Cevapla:UG NX3 ile delik koordinati cikarma? 5 yıl, 8 ay önce #83

• yonetici
  • Moderator
  • null
Fatih bey,

Delik tablolama fonksiyonun eksikligi gercekten UG kullanicilarinin bir sorunu... Bu ve buna benzer sorunlara cozum bulmaya gayret eden yazilievimizin web sitesinde faaliyet alanimiz ve UG kullaniminiza hiz verecek konularda bilgi almaniza yonelik bir takim programlar koyduk. Bunlar arasinda burda bahsi gecen Delik Koordinat Tablosu da var; www.ugsoftstore.com/hole_table_generator_tr.asp

Sitemiz yeni program ve konularla genislemeye devam edecektir. Bu yuzden sitedeki gelismelerden haberdar olabilmek icin kayit olmanizi tavsiye eder, hepinize saglikli ve basarili gunler dileriz.

Saygilarimizla

CAD/CAM SOFTSTORE
www.ugsoftstore.com
Kaynak: groups.yahoo.com/group/TurkCADCAM/<br><br>İletiyi düzenleyen: adminadmin, de: 13/06/2006 12:38
null

Cevapla:UG NX3 ile delik koordinati cikarma? 5 yıl, 8 ay önce #84

• yonetici
  • Moderator
  • null
Fatih Bey,

Bahsettiginiz komut su anda Unigraphics'in Moldwizard ve Progressive Die Wizard modullerinin icinde &quot;Hole Report&quot; olarak bulunmakta.

Iyi calismalar

Cem Alpay
Teknik Mudur

Ucgen Yazilim Ltd. Sti.
www.ucgenyazilim.com

Kaynak: groups.yahoo.com/group/TurkCADCAM/<br><br>İletiyi düzenleyen: adminadmin, de: 13/06/2006 12:39
null

Cvp:Cevapla:UG NX3 ile delik koordinati cikarma? 4 yıl, 9 ay önce #160

• egunduz08
  • Yeni Geldim
  • null
  • Gönderiler: 1
Merhaba Hole reports komutuyla delik koordinatlarının bilgisini alamadım.Daha ayrıntılıyardımcı olabilirmisiniz?

Teşekkürler
null

Cvp:UG NX3 ile delik koordinati cikarma? 4 yıl, 5 ay önce #286

• endsuz
  • Yeni Geldim
  • null
  • Gönderiler: 1
information-&gt;point 'den istedeğiniz objelerin koordinat noktalarını çıkartabilirsiniz..
kolay gelsin..
null
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.23 saniye
Copyright ©2008 ArGe Portal Siemens NX Destek Portalı . Portalımızın Siemens PLM ve Boğaziçi Yazılımla bir ilişkisi yoktur.