Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Cevabını Bulamadığım Sorular
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Cevabını Bulamadığım Sorular

Cevabını Bulamadığım Sorular 2 yıl, 4 ay önce #664

• bakidoruk
  • Yeni Geldim
  • Gönderiler: 7
Arkadaşlar öncelikle iyigünler diliyorum. Yeni NX kullanmaya başladım ve kitaplar-dökümanlar vasıtasıyla bir yere kadar gelebildim. Ancak cevabını bulamadığım sorularım var yardımcı olursanız sevinirim.

1) Nasıl antet hazırlarız?
2) Assembly ortamında montajlanmış parçalardan referans alarak yeni parça nasıl oluştururum?
3) Uzun parçalarla çalışıyorum ve A4 sayfaya sığdırabilmek için kesmem gerekiyor, ancak sistemin ilk kısmı ve son kısmını görmem gerekiyor. Yani ortasını keseceğim. Drawing bölümünde kesme işlemi ile ancak tek kısım bırakabiliyorum. Bunu nasıl hallederim?
4) Süpürme yöntemiyle katı oluşturmam gerekiyor. Ancak süpürme omurgasını taşıyan çizgi 3 boyutta hareket etmeli.. Bunu nasıl yaparım?
5) Helix komutu ve ard arda çizilmiş sketchlerin arasını tamamlayarak katı oluşturan komut nasıl kullanılır?

Cvp: Cevabını Bulamadığım Sorular 2 yıl, 4 ay önce #665

Antet hazırlama konusunu görsel dersler bölümünde bulabilirsin.
2-3-4-5 no'lu maddelere 2 güne kadar video hazırlayıp ekleyeceğim.
ARGEPORTAL Yönetici - MEKANİK TASARIM UZMANI UNIGRAPHICS CAD-CAM EGITIM UZMANI

Cvp:Cevabını Bulamadığım Sorular 2 yıl, 3 ay önce #669

• bakidoruk
  • Yeni Geldim
  • Gönderiler: 7
Teşekkür ederim videolarınızı bekliyorum. Ek olarak birkaç soru sormak istiyorum.

1) Montajı tamamlanmış 3 boyutlu ürünün iç yapısınıda 3 boyutlu görebilmek adına çeyreğini kesmek istiyorum. Bunu hangi komutla yapacağım?

2) Tasarımda diş açtığım halde teknik resimde çap olarak veriyor, dişi nasıl göstereceğim?

3) Sketch ekranında çizgileri taşımak ve kopyalamak(aynalamak değil) hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.18 saniye
Copyright ©2008 ArGe Portal Siemens NX Destek Portalı . Portalımızın Siemens PLM ve Boğaziçi Yazılımla bir ilişkisi yoktur.