Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

unparametrik parçalarda radüsü kaldırmak
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: unparametrik parçalarda radüsü kaldırmak

unparametrik parçalarda radüsü kaldırmak 3 yıl, 11 ay önce #502

• slcad
  • Senior Boarder
  • Gönderiler: 51
elimdeki unparametrik parçanın radüslerini silip köşeleri keskin hale getirmem gerekiyor.aklıma gelen ilk yöntem parçanın tamamından yüzey çıkarıp,radüsleri silip,temel yüzeyleri uzatıp trimlemek ve yüzeyleri dikerek katı haline getirmekti.fakat öyle yerler varki komple radüs kırılıp temel yüzeyler yok olmuş.parçanın bütün köşelerinde radüs (genelde aynı fakat farklı değerlerdede radüs var)olduğundan reblend ve replace face de sonuç vermiyor.bu sorunu halletmenin hazır komutluk bir iş olduğunu zannetmiyorum.bir çözüm yolu veya farklı yöntemler önerebilirseniz sevinirim.herkese iyi çalışmalar.:unsure:

Cvp:unparametrik parçalarda radüsü kaldırmak 3 yıl, 11 ay önce #503

Direct modeling araç çubuğuna nx-5.0.2.2.mp01 update ile gelen DELETE FACE komutunu kullanarak kaldırmak isteiğiniz blend - hole - chamfer - formun yüzeyi vb. yüzeyleri iptal ede bilirsiniz. Oldukça kullanışlı bir komut dene istersen iy sonuç alacaksın...silinecek yüzey import veya paramatrik de olabilir fark etmez.
Ekler:
ARGEPORTAL Yönetici - MEKANİK TASARIM UZMANI UNIGRAPHICS CAD-CAM EGITIM UZMANI
Son Düzenleme: 3 yıl, 11 ay önce Düzenleyen hakan_cevat_tuncay.

Cvp:unparametrik parçalarda radüsü kaldırmak 2 yıl, 10 ay önce #630

• yigitboylu
  • Yeni Geldim
  • null
  • Gönderiler: 1
önceki versiyonlarda da edit face menüsünde benzer bir komut vardı. Replace face olması lazım.
null
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.18 saniye
Copyright ©2008 ArGe Portal Siemens NX Destek Portalı . Portalımızın Siemens PLM ve Boğaziçi Yazılımla bir ilişkisi yoktur.