Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

acil yardım
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: acil yardım

acil yardım 4 yıl, 5 ay önce #265

• ASAMEDEMIR
  • Yeni Geldim
  • null
  • Gönderiler: 1
nx4te manufacturing modülüne girerken şöyle bir uyarı veriyor: ''internal error:memory access violation.''
ve cam modülüne girmiyor. bu yüzden cam yapamıyoruz. yardımlarınızı bekliyoruz...
null

Cvp:acil yardım 4 yıl, 5 ay önce #266

• CADESIGNER
  • Yeni Geldim
  • null
  • Gönderiler: 4
SİSTEM BELLEĞİ (RAM) AZ GELİYOR OLABİLİR.YADA TEMP KLASÖRÜNÜ TEMİZLEMENİZ GEREKEBİLİR.
null

Cvp:acil yardım 4 yıl, 5 ay önce #270

• gokhantr
  • Yönetici
  • UG NX
  • Gönderiler: 109
'internal error:memory access violation.'' hatasını aşağıdaki durumlarda verebilir:
1-kullanılan UG versiyonunda hata olması(en son versiyona güncelleme yapınız)
2-kullanılan ekran kartında problem olması
3-kullanılan ekran kartının sürücülerinde problem olması (görüntü ayarları bölümüne gidiniz,gelişmiş bölümüne tıklayınız,sorun giderme bölümüne tıklayınız,donanım ivmesini YOK yapın ve dosyanızı tekrar açın.sorun düzelmişse problem ekran kartındadır)
4-modelinizde hatalar olması (parasolid,iges veya step yaparak export edip yeni dosyaya import ediniz)
"Düşünün...Hayal edin,hayal etmek yaratıcılığı geliştirir. Hayal etmek, düşünmek en kolay şeydir. Çünkü bir bedel ödenmez. Ama bir bedel ödeyecekseniz de iki kere düşünün." Ekrem Elginkan

Cvp:acil yardım 4 yıl, 5 ay önce #272

• ASAMED
  • Yeni Geldim
  • null
  • Gönderiler: 1
cevaplar için teşekkürler.. sorunu hallettik.
yazdıklarınızın çoğunu yaptık fakat sonuç elde edemedik. bilgisayarı formatlayıp yeniden kurduk ve sorun kalktı...
null
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.19 saniye
Copyright ©2008 ArGe Portal Siemens NX Destek Portalı . Portalımızın Siemens PLM ve Boğaziçi Yazılımla bir ilişkisi yoktur.