Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

program tanıtımı
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: program tanıtımı

program tanıtımı 4 yıl, 7 ay önce #215

• idombayci
  • Yeni Geldim
  • null
  • Gönderiler: 2
Herkese Merhaba
Benim isteğim destek verilen programların tüm modüllerinin tanıtım videolarının forumda yer alması.Çünkü sadece bir kısmını gördükleri programı bu şekilde tanıyıp bazen karalanma hatasında düşülmemesi.
Mesela autocad sadece 2d olarak bilinmesine karşın hala mechanicaldesktop ve archcadden habersiz şahıslar var.
Unigrahics için isteğim tüm modüllerinin demo avilerinin yayınlanması.Sadece cam ve cad (solid ) kullanan var.Yüzeyi sorunca,wave modülü sorunca haberleri yok.
En azından fikir sahibi olup ileride satın alırken dikkatli olur ve gerekli modülleri alabiliriz.
Sadece katıyla iş bitmiyor çünkü.Advenced assembly vb modüllerde var
Aynı konu catia,solid edge, solidworks,ideas,proengineer içinde geçerli
null

Cvp:program tanıtımı 4 yıl, 7 ay önce #216

• slcad
  • Senior Boarder
  • Gönderiler: 51
download bölümündeki UG videolarının çoğu istediğinize cevap verebilir.orada bir çok modül ile ilgili video var.

Cvp:program tanıtımı 4 yıl, 7 ay önce #219

• idombayci
  • Yeni Geldim
  • null
  • Gönderiler: 2
orda wave assembly , nesting gibi modulleri bulamadım
ug de wave,sheetmetal,shape,structures vs modüllerin lisansı olmadığından kullanamıyorum.Ama hem tanımak ve tanıtmak için bu modüller ne işe yarar nasıl çalışır diye videosu olsa bu meslekle alakası olmayanlar için fikir verebilir
null

Cvp:program tanıtımı 4 yıl, 7 ay önce #220

• gokhantr
  • Yönetici
  • UG NX
  • Gönderiler: 109
söylediklerinizde haklısınız.
en kısa zamanda diğer modüllerle de ilgili tanıtım videoları hazırlayıp yayınlayacağız.
"Düşünün...Hayal edin,hayal etmek yaratıcılığı geliştirir. Hayal etmek, düşünmek en kolay şeydir. Çünkü bir bedel ödenmez. Ama bir bedel ödeyecekseniz de iki kere düşünün." Ekrem Elginkan
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.21 saniye
Copyright ©2008 ArGe Portal Siemens NX Destek Portalı . Portalımızın Siemens PLM ve Boğaziçi Yazılımla bir ilişkisi yoktur.