Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Medpack
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Medpack

Medpack 5 yıl önce #132

• yilmaz777
  • Yeni Geldim
  • null
  • Gönderiler: 4
Arkadaşlar ug'nin sitesinden öğrendiğime göre medpack isimli standart bağlantı elemanlarının oluşturulduğu kütüphanesi varmış fakat hangi sekmeden giriliyo yada extra bir modulmu kurulması gerekiyo bunun bilgisi verilmemiş yardımcı olabilcek arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
null

Cevapla:Medpack 5 yıl önce #138

• gokhantr
  • Yönetici
  • UG NX
  • Gönderiler: 109
medpack artık üretimden kalktı. En son NX 2 için versiyonu var. MECHSOFT Mechanical DesignPack for Unigraphics NX v2.0 . Bu nedenle şu an satışı yok. NX 3 - 4 için üretilmedi. Boğaziçi yazılımdan eski versiyonunu belki bulabilirsin.
"Düşünün...Hayal edin,hayal etmek yaratıcılığı geliştirir. Hayal etmek, düşünmek en kolay şeydir. Çünkü bir bedel ödenmez. Ama bir bedel ödeyecekseniz de iki kere düşünün." Ekrem Elginkan

Cevapla:Medpack 5 yıl önce #139

Medpack, Unigraphics içinde çalışan mühendislik el kitabıdır. Bu modül içinde, standart makine elemanları (cıvata, yay, rulman, freze, vb.) kullanıcıya hazır olarak sunulur. Kullanıcı, modelle ilgili formülleri kullanarak ve malzeme bilgilerini sisteme girerek, üç boyutlu modeli otomatik oluşturup mekanizmasına ekleyebilir.
null
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.17 saniye
Copyright ©2008 ArGe Portal Siemens NX Destek Portalı . Portalımızın Siemens PLM ve Boğaziçi Yazılımla bir ilişkisi yoktur.