Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

dosya acma
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: dosya acma

dosya acma 5 yıl, 7 ay önce #104

• ERHAN
  • Yeni Geldim
  • null
  • Gönderiler: 2
hocam merhaba.nx 4 calıstıgım dosyayı kayıt yapıp kapattıktan sonra hata verıp acmıyor.hata su the following file could not be loaded causing this open to fail. yardımcı olursanız sevinirim hocam.
null

Cevapla:dosya acma 5 yıl, 7 ay önce #105

büyük ihtimalle dosya kaydederken bilgisayar kapandığı için dosyayı açma imkanı yok...fakat temp'den yedek dosyalırından ulaşabilirsin.
ARGEPORTAL Yönetici - MEKANİK TASARIM UZMANI UNIGRAPHICS CAD-CAM EGITIM UZMANI

Cevapla:dosya acma 5 yıl önce #134

• yilmaz777
  • Yeni Geldim
  • null
  • Gönderiler: 4
sayın kardeşim nx programı türkçe karekterlere kesinlikle kıl olur. kaydettiğin adresi baştan sona kadar kadar kontrol edersen turkçe karekter olduğunu göreceksin. buna çalışmana verdiğin dosya ismide dahildir. muhtemelen bundan olmalı. aynı internet mantığı gibi yani
null

Cvp:Cevapla:dosya acma 4 yıl, 6 ay önce #253

• lostDARKness
  • Yeni Geldim
  • null
  • Gönderiler: 5
Evet ayni olay benimde basima gelmisti. modellleme yaparken parçalara isimlerini türkçe ve küçük karakterlerle vermistim ve ciddi sorunlar meydana gelmisti. tabi benim basima bu olay gediginde ben nx3 kullaniyodum belki sonraki sürümlerinde bu hata düzeltilmistir. evet hata diyorum çünkü türk kullanicilar için ciddi bir hata...
AutoCAD ve Unigraphics kullan1c1s1

Cvp:Cevapla:dosya acma 4 yıl, 6 ay önce #255

• gokhantr
  • Yönetici
  • UG NX
  • Gönderiler: 109
nx5'te de aynı problem devam ediyor.dosya ve klasör isimlerinde Türkçe karakter kullanmamak gerekiyor
"Düşünün...Hayal edin,hayal etmek yaratıcılığı geliştirir. Hayal etmek, düşünmek en kolay şeydir. Çünkü bir bedel ödenmez. Ama bir bedel ödeyecekseniz de iki kere düşünün." Ekrem Elginkan
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.18 saniye
Copyright ©2008 ArGe Portal Siemens NX Destek Portalı . Portalımızın Siemens PLM ve Boğaziçi Yazılımla bir ilişkisi yoktur.